IndexIndex  FAQFAQ  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  Ben je hier als gast? Klik dan even hier voor meer info...Ben je hier als gast? Klik dan even hier voor meer info...  
Deel | 
 

 Waarderingssyteem uitleg UPDATE

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
Admin
Admin
avatar


BerichtOnderwerp: Waarderingssyteem uitleg UPDATE   za 25 feb - 2:49

Op dit forum is een zogenaamd waarderingssysteem actief. Dit betekend dat je berichten van anderen kunt waarderen (beetje hetzelfde als Respect op Hyves of de Vind ik leuk button op Facebook).

Zie ook de printscreens onderaan dit bericht.

Deze waarderingspunten komen links naast je berichten te staan. Daar waar bijvoorbeeld je avatar ook te zien is.

Een waardering krijg je doordat 1) iemand op de "Vind ik leuk" button klikt bij een bericht van jou of 2) doordat de starter van een topic gebruikt maakt van de "Thanks" button.

Dit zijn de buttons:De "Vind ik leuk" button zorgt voor 1 waarderingspunt erbij en de "Thanks" button voor 3 waarderingspunten erbij.

Als starter van een topic kan je dus eventueel 1 bericht uitkiezen waarbij je de "Thanks" button gebruikt. Dit bericht wordt dan ook lila van kleur. Nadat je op deze button hebt geklikt, wordt deze vaag. Je kan er in dat topic dan geen gebruik meer van maken.

Ben je niet de starter van een topic? Dan is er ook geen "Thanks" button te zien.

Wel kan je alle berichten van anderen waarderen met de "Vind ik leuk" button. Zodra je dit gedaan hebt, verschijnt er een groen balkje naast het bericht.

Hieronder is het afgebeeld, let op de pijlen:

Het topic hieronder is gestart door Admin. Daardoor zie je bij de reactie van Paula de "Thanks" button staan (printscreen is genomen terwijl Admin was ingelogd). De Admin kan als topic starter er dus voor kiezen om het bericht van Paula een Thanks te geven door op de button te klikken in haar bericht.

Ook kan zij via de "Vind ik leuk" button aan de rechterkant het bericht waarderen.

Links onder de avatar van Paula, zie je dat ze op dit moment 19 waarderingspunten heeft.Hieronder zie je wat er gebeurd wanneer er geklikt wordt op de "Vind ik leuk" button. Er verschijnt een groen balkje. Je kan per bericht 1 waarderingspunt op deze manier uitbrengen. Onder de avatar van Paula zie je nu ook dat ze nu 1 waarderingspunt erbij heeft gekregen.Op onderstaande afbeelding zie je wat er gebeurd wanneer de topicstarter klikt op de "Thanks" button. Het bericht waarvoor gekozen wordt, wordt lila van kleur. Dit kan bij 1 bericht, daarna wordt de "Thanks" button vaag. De waarderingspunten van Paula zijn omhoog gegaan met 3 punten.

Terug naar boven Ga naar beneden
http://whatsup.actieforum.com
 

Waarderingssyteem uitleg UPDATE

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
What's up :: What's up - OPENBAAR :: Mededelingen, tipc & trucs-